Jadłospis

Menu od 12-16 lutego

  Śniadania Obiady Podwieczorki
Pn Pieczywo razowe, masło,  serek homogenizowany, szynka wieprzowa, papryka czerwona

Zupa kalafiorowa z natką pietruszki

Makaron z sosem bolońskim

Melon + chlebek prasowany

Wt Pieczywo pszenno-żytnie, masło, galaretka drobiowa z gotowanymi warzywami

Zupa pomidorowa z ryżem brązowym,

Kotlet mielony, ziemniaki z koperkiem, marchewka baby gotowana

Jabłko + chrupki kukurydziane
Śr Pieczywo, masło, jajko gotowane, szynka wieprzowa, rzodkiewka

Zupa jarzynowa na mięsie.

Pierogi z owocami z masłem i cukrem

Banan + chlebek ryżowy

Cz

Kulki czekoladowe na mleku,  pieczywo pszenne razowe, masło, dżem truskawkowy

Rosół z makaronem,

Pieczeń wieprzowa duszona z sosem , kasza jęczmienna,  surówka z kapusty pekińskiej

Gruszka+ chrupki kukurydziane
Pi Pieczywo razowe, masło, parówka, pomidor , ser żółty

Zupa ogórkowa

Kotleciki  jajeczne, ziemniaki,  surówka z kapusty kiszonej

Galaretka z owocami + wafle suche

Owoc na podwieczorek może być zamieniany w ramach tygodnia lub zastępowany innym owocem.

Zapisy

Chętnych zapraszamy

tel. kom.
+48 884-363-980
Kamila Soszyńska

 

Statut